Kend a hajadra!

Kend a hajadra!

Ha a kártyajátékokban is a Jolly Jokerre pályázunk, miért ne tennénk ezt a való életben is?! Testünk-lelkünk egészsége ráadásul nem is a szerencsén múlik, csupán a megfelelő választáson. A méz számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, ráadásul külsőleg alkalmazva is szuper eredményeket érhetünk el. A Virágbéke Méz Manufaktúra megmutatja melyik fajtát hova kenhetjük, ha nem a falra. 

Tejben-mézben füröszt 

A tejben fürdés manapság egyáltalán nem meglepő, sokan élvezik a tej lágyító és hidratáló hatását. Ha a luxus-élményt tovább fokoznánk, tökéletes “testápolóként” alkalmazhatjuk a mézet. Természetes hidratáló és antibakteriális hatását arcon és a test teljes területén élvezhetjük. A Virágbéke kínálatában található mentaágyon érlelt krémméz mindemellett kiváló gyulladáscsökkentő, sőt parfümnek sem utolsó.


Szemrevaló nektár

A méz alkalmazása természetes és kíméletes módszer a szemkörnyék ápolására. Kiválóan hidratálja az érzékeny területet, ráadásul a szem alatti bőröndből is könnyedén ritikült varázsol. Használhatjuk pakolásként, maszkként, megáztathatjuk benne a vattakorongot és párosíthatjuk uborkával is. Nem, nem írtuk el - ez még mindig szépségápolási tipp.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a szemkörnyék ápolására mindig tiszta, nyers mézet kell használni, ha szeretnénk elkerülni az irritációt. Bőrnyugtató, -puhító és hidratáló hatása miatt az aranyvesszőméz tökéletes választás lehet. 


Gyógyító puszi helyett

A mézet antibakteriális, gyulladáscsökkentő és vízvisszatartó képessége miatt régóta alkalmazzák sebkezelésre. Hiába nőttünk fel, sebeket számtalan élethelyzetben szerezhetünk - elég csak a fröcsögő olajra gondolni hús sütés közben, vagy a munkahelyi íróasztalunkra, aminek a sarka valahogy mindig “belénk jön”. S bár kiskorunkban tökéletes gyógyír volt édesanyánk puszija a legfájóbb sebre is, manapság nem utazunk haza minden “karc” miatt. Újabb sérülés után elég levenni a konyhapolcról kedvenc propoliszos krémmézünket, amely természetes módon tartalmaz gyulladáscsökkentő anyagokat. A természetes, nyers méznek gyakran több jótékony tulajdonsága van, mint a feldolgozott változatoknak. Mielőtt külsőleg is alkalmaznánk, győződjünk meg róla, hogy valóban tiszta és minőségi mézet tartunk otthon. 


Legújabb szépségápolási kozmetikum alapanyagaidat, a legtisztább mézeket a Virágbéke kínálatában is megtalálhatod!