DANGER DANGER

Mentaágyon érlelt krémméz

A csodálatos repcemezők ajándékát mentaágyon kényeztettük, hogy megkapjuk ezt az igazán ínyenceknek való mézkülönlegességet, a mentás mézet. Nekünk nagyon bejön, kicsit After Eightes. Minden menta rajongónak must have.

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Különleges mézek - Mentaágyon érlelt krémméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Mentaágyon érlelt krémméz jótékony hatásai:

  • Immunrendszer és állóképesség erősítésre
  • Erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
  • Csontritkulásra
  • Gyomorsav túltengés ellen

Tulajdonságai:

A Mentaágyon érlelt krémméz selymesen krémes, kellemesen friss. És ne felejtsd: menta, menta, menta! Ennél jobb méz nem létezik. Ja még idejön a többi Virágbéke méz. Számos jótékony hatás ebben az ínyencségben.

Hogyan fogyaszd?

Ízesítsd a reggeli italaid mentás mézzel! Enyhe zamata miatt mehet kávéba, teába, limonádéba. Sima sütiket is megbolondíthatsz vele, olyan pikantériát ad nekik, hogy lehidalsz...

Érdekességek

Ha fáj a torkod, akkor a teádba pár kanállal tegyél egy kis mentás mézet. Pár nap és meggyógyulsz. És nem csöpög, mert krémméz. Érted, krém méz!

Mentaágyon érlelt krémméz Mentaágyon érlelt krémméz
Fotó: Fortepan / Holenár Csaba és Edina

DANGER DANGER

Akkor történt, amikor az idegenek megkezdték a Föld invázióját. Mindenki azt hitte, hogy lézerfegyverekkel érkeznek majd, mint a sci-fi filmekben. De nem így volt. Agyi hullámokon keresztül vették át a hatalmat. Csak egy kis erdei csoport tudott megmaradni, akik felismerték a gombák ellenálló erejét. Így kívül-belül azzal védekeztek. De az is lehet, hogy az egész csak a becsiperkézett elméjükben történt meg…

Még több méz, Bébi