FUVALLAT

Tavaszi Mézválogatás

Nem csak a méhek buliztak, hanem az ízek is a feje tetejükre álltak! Megérkezett a Virágbéke tavaszi mézválogatása! Ez a kis csodadoboz nem csak szimpla ajándék, hanem egy ünnepi kavalkád! Mindegy mi az alkalom, egy gasztro finomság mindig betalál. Add a tavasz édes csókját ajándékba a Virágbéke mézválogatás formájában!

Válassz kiszerelést!

3 990 Ft
Mézes ajándékok - Tavaszi Mézválogatás
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Tulajdonságai:

Ezt találod a Virágbéke Mézválogatásában

3 x 90 grammos Virágbéke méz

 

BIO Hortobágyi Vadvirágméz

A Hortobágyi Nemzeti Park kellős közepéről származik. Az aranyló színben pompázó csodánk számos növény és vadvirág pollenjét és nektárját rejti. És az íze…hmm…

Fekete ribizli ízű krémméz

A fekete ribizli ízű krémméz selymesen krémes. A hófehér színű mézben ott rejtőzik a huncut feketeribizli. Ráadás, hogy magas energetizáló képességgel rendelkezik. A ház falát is kirúghatod vele. Ha akarod.

Bodza ízű krémméz

"Bodzavirágból, bodzavirágból hullik a hullik a sárgavirágpor" Ezt énekelted az oviban. Na, most itt a bodzás méz. A bodza ízű krémmézünk egy kellemes ízű finomság, bodza "tuninggal".Fotó: Fortepan / Fortepan

FUVALLAT

Tudod, mi a varázslat? Amikor egy érzés, egy illat, egy régi emlék életre kel egy kis üvegcsében. Nem vagyunk Houdinik, de azért megpróbáljuk. A tavasz és az öröm esszenciáját találod tavaszi mézválogatásainkban. Ha ajándékba adod, Te magad is varázsló leszel!

Még több méz, Bébi