SZELLŐ

Nagy Tavaszi Mézválogatás

Nem csak a méhek buliztak, hanem az ízek is a feje tetejükre álltak! Megérkezett a Virágbéke tavaszi mézválogatása! Ez a kis csodadoboz nem csak szimpla ajándék, hanem egy ünnepi kavalkád! Mindegy mi az alkalom, egy gasztro finomság mindig betalál. Add a tavasz édes csókját ajándékba a Virágbéke mézválogatás formájában!

Válassz kiszerelést!

7 590 Ft
Mézes ajándékok - Nagy Tavaszi Mézválogatás
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Tulajdonságai:

Ezt találod a Virágbéke Tavaszi Mézválogatásában

6 x 90 grammos Virágbéke méz


BIO Hortobágyi Vadvirágméz

A Hortobágyi Nemzeti Park kellős közepéről származik. Az aranyló színben pompázó csodánk számos növény és vadvirág pollenjét és nektárját rejti. És az íze...hmm…

Fekete ribizli ízű krémméz

A fekete ribizli ízű krémméz selymesen krémes. A hófehér színű mézben ott rejtőzik a huncut feketeribizli. Ráadás, hogy magas energetizáló képességgel rendelkezik. A ház falát is kirúghatod vele. Ha akarod.

Bodza ízű krémméz

"Bodzavirágból, bodzavirágból hullik a hullik a sárgavirágpor" Ezt énekelted az oviban. Na, most itt a bodzás méz. A bodza ízű krémmézünk egy kellemes ízű finomság, bodza "tuninggal". 

Ámorakácméz

Az Ámorakácméznek nincs köze a római Ámor istenhez, bár édessége akár a szerelemhez is hasonlítható. Legalábbis mi ilyen édesnek képzeljük a szerelmet…

Málnavirágméz

Pimaszul zamatos méz ritkaság, a málna minden jóságával. Felbontás után medve semmiképp ne legyen a közeledben! Ha véletlen mégis, akkor FUSS!

Repceméz

A repce krémméz, ami nem madár, krémes textúrájú, nem túl tolakodó ízű, hófehér színű méz. Ha nem bonyolítod, de szereted a mézes ízt, akkor ez lesz a favorit. Fotó: Fortepan / Fortepan

SZELLŐ

Tudod, mi a varázslat? Amikor egy érzés, egy illat, egy régi emlék életre kel egy kis üvegcsében. Nem vagyunk Houdinik, de azért megpróbáljuk. A tavasz és az öröm esszenciáját találod tavaszi mézválogatásainkban. Ha ajándékba adod, Te magad is varázsló leszel!

Még több méz, Bébi