TE VAGY A NAGY Ő

Gyümölcsvirágméz Valentin-nap

Tavaszi gyümölcsfák ínycsiklandó esszenciája. Mint egy költemény, olyan a gyümülcs virág méz. Sötét árnyalatú, kalciumban gazdag méz-különlegességünk.

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Mézes ajándékok - Gyümölcsvirágméz Valentin-nap
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Gyümölcsvirágméz Valentin-nap jótékony hatásai:

  • Általános immunrendszer erősítő
  • Gyulladáscsökkentő
  • Koleszterinszint csökkentő
  • Antibakteriális hatású
  • Csonterősítő

Tulajdonságai:

A ragyogó virágú tavaszi gyümölcsfák nektárjairól gyűjtött méz. Kalciumban igen gazdag. Tudod, a csontok! Mivel magasabb a szőlőcukor tartalma, ezért gyorsabban kristályosodik. Ne ijedj meg tőle.

Hogyan fogyaszd?

A tavaszi gyümölcsök zamatát úgy élvezheted a legjobban, ha a gyümölcs virág mézet önmagában fogyasztod. Bízz bennünk! Kenyérre, kekszre kenve befigyel a tavasz ezernyi aromája!

Érdekességek

A Virágbéke Gyümölcsvirágmézében a meggyfa virágok nektárja dominál. Te is imádod a meggyfa illatát? Tessék, elhoztuk. Ez egy igazi méz ritkaság!

Gyümölcsvirágméz Valentin-nap Gyümölcsvirágméz Valentin-nap
Fotó: Fortepan / Baráth Endre

TE VAGY A NAGY Ő

Petya évekig kereste a szerelmet. Egy olyan valakire vágyott, aki kedves, vicces, jószívű és nem utolsósorban gyönyörű. Ám a nagy Ő sokáig váratott magára Petya életében. Pedig mindent megpróbált. Bevetette a Kő' kólát a diszkóban, de az nem jött be. Több ismerkedős szöveget meg nem tudott. Aztán a Love app-ban is jobbra-balra húzgálta a lányokat, de a szerelem csak nem kopogtatott. Végül Petya az Ő és a P között lelte meg a nagy Ő-t. A legszebb betűtípussal. Akit, aztán élete végéig szerethetett. Pont, mint én téged.

Még több méz, Bébi