Regisztráció

ÜNNEPI MENÜ

Fekete ribizlis méz (karácsonyi)

A csodálatos aranysárga repcemezők ajándékához, a repcemézhez adtunk egy kis fekete ribizlit, hogy megbolondítsuk. Szerintünk sikerült! Fekete ribizli méz. Selymesség és huncutság együtt. Hajjaj, mi lett ebből…

Válassz kiszerelést!

2 590 Ft
Mézes ajándékok - Fekete ribizlis méz (karácsonyi)
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Fekete ribizlis méz (karácsonyi) jótékony hatásai:

  • Erős fertőtlenítő és gyulladáscsüökkentő
  • Immunrendszer erősítésre
  • Vérszegénységre
  • Csontritkulásra
  • Gyomorsav túltengés ellen

Tulajdonságai:

A Fekete ribizli ízű krémméz selymesen krémes. A hófehér színű mézben pedig ott rejtőzik a huncut feketeribizli. Az íze mellett a sok jótékony hatás csak ráadás. Vagy a kezdet? A magasabb szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik, ezért krémmézként forgalmazzuk. Így mindenkinek jobb.
 

Hogyan fogyaszd?

Ízesítsd az italaid fekete ribizli mézzel! Különleges zamata miatt simán mehet egy friss gyümölcsökkel teli jeges limonádéba. Tipp: mielőtt a limóba kevered, előtte minimálisan melegítsd fel egy pici vízzel, majd csak utána add hozzá, így jobban elegyedik majd. Marad a finom íz és aroma, mégsem csöpögteted szét a konyhapultot.

Érdekességek

Gondoltad volna, hogy a fekete ribizli méz kiemelkedően magas energetizáló képességgel rendelkezik? A ház falát is kirúghatod vele. Ha akarod. Lúgos hatása miatt mehet a reggeli italokba.

Fotó:

ÜNNEPI MENÜ

A nagymama főzte a világon a legfinomabb ünnepi ebédet. Mindig hat óriási bejglit sütött, mindegyik unokának egyet - egyet. Mondjuk, a Misi együltőhelyében is fel tudta volna falni az egészet. De a Misi mindig ilyen beles volt. Szegény nagymamának korán kellett kelni karácsonykor, hogy megtöltsön vagy száz káposztát a Misi miatt. De a nagymama nem bánta. Szerette, ha a Misi sokszor szedett az ünnepi ebédből, mert így érezte, hogy a Misi igazán szereti őt. A nagymamák már csak ilyenek.

Még több méz, Bébi