Regisztráció

Ó, SZÉP FENYŐ!

Fahéjas méz (karácsonyi)

Mi lehet finomabb a repceméznél? Hát az a repce krémméz, amit fahéjágyon érleltünk! Csodálatos aranysárga repcemezők ajándéka ez finomság. A fahéjas méz selymes és hófehér és a fahéjtól karácsonyi hangulatba hoz. Nyáron is...

Válassz kiszerelést!

2 040 Ft
Mézes ajándékok - Fahéjas méz (karácsonyi)
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Fahéjas méz (karácsonyi) jótékony hatásai:

  • Erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
  • Csontritkulásra
  • Állóképesség erősítésre
  • Gyomorsav túltengés ellen

Tulajdonságai:

A Fahéjágyon érlelt krémméz selymesen krémes. Tudtad? A repceméz számos jótékony hatással bír, mégis kevésbé ismert mézfajtánk. Most már tudod! A magasabb szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodó fajta, ezért találod krémméz formájában.

Hogyan fogyaszd?

Tudod mi az igazi ízrobbanás? A fahéjas méz kávéba, cappucióba! Teába, limonádéba keverve is zamatos, hiszen ne felejtsd: ott a jellegzetes fahéj illat és ízvilág, amitől jön a karácsonyi hangulat! 30 fokban is.

Érdekességek

A Fahéjágyon érlelt krémméznek kiemelkedően magas energetizáló képessége van, ettől is megtáltosodsz! Lúgos hatása miatt reggelire ajánljuk a fahéjas mézet!

Fotó: Fortepan / Miklós Lajos

Ó, SZÉP FENYŐ!

Akkor Apa azt mondta, hogy vegyem fel a kabátomat, kesztyűt, sapkát, meg a sálat is, mert indulunk. Tudniillik a férfiak dolga beszerezni a fát. Nagyon izgatott voltam, mert eddig csak Apa hozta egyedül a fát. De most már engem is visz. Szóval nem kérdés: már én is férfi vagyok - pedig még alig jártam ki a nagycsoportot. Apa, jó nagy fát válasszunk, hogy sok ajándék érjen alá. Várjunk csak! Ha én is férfi vagyok, akkor nekem is csak zokni meg gatya lesz az ajándék? Apa, ugye, azért a Jézuska hoz majd ajándékot is...?

Még több méz, Bébi