Regisztráció

OFFICE XMAS

Fahéjas méz (céges karácsonyi)

Még nem tudod, hogy mit ajándékozz a partnereidnek év végén? Mi tudjuk! Mi lehet finomabb a repceméznél? Hát az a repce krémméz, amit fahéjágyon érleltünk! Csodálatos aranysárga repcemezők ajándéka ez finomság. A fahéjas méz selymes és hófehér és a fahéjtól karácsonyi hangulatba hoz. Nyáron is...

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Mézes ajándékok - Fahéjas méz (céges karácsonyi)
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Fahéjas méz (céges karácsonyi) jótékony hatásai:

  • Erős gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő
  • Csontritkulásra
  • Állóképesség erősítésére
  • Gyomorsav túltengés ellen

Tulajdonságai:

A Fahéjágyon érlelt krémméz selymesen krémes. Tudtad? A repceméz számos jótékony hatással bír, mégis kevésbé ismert mézfajtánk. Most már tudod! A magasabb szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodó fajta, ezért találod krémméz formájában.
 

Hogyan fogyaszd?

Tudod mi az igazi ízrobbanás? A fahéjas méz kávéba, cappucióba! Teába, limonádéba keverve is zamatos, hiszen ne felejtsd: ott a jellegzetes fahéj illat és ízvilág, amitől jön a karácsonyi hangulat! 30 fokban is.

Érdekességek

A Fahéjágyon érlelt krémméznek kiemelkedően magas energetizáló képessége van, ettől is megtáltosodsz! Lúgos hatása miatt reggelire ajánljuk a fahéjas mézet!

Fotó: FortePan / Erky-Nagy Tibor

OFFICE XMAS

Hello Géza! Mondta a bossz, hogy küldjek nektek egy tenkszet, mert olyan veri gúd volt az idei együttműködésünk. Néztem az év végi szélsz prezit és azt csekkoltam, hogy nagyon kool dolgokat pattintottunk össze együtt az idén. Frankón. Szóval tenksz haver, hogy minket csúzoltatok, meg így lett minden nagyon fain. Áj viss jú a a merri krisztmasz eng heppi nyú jír. Ui.: A proforma számla megérkezett? Mikorra várhatjuk az utalás?

Még több méz, Bébi