FOG EZ MENNI

Fekete ribizli ízű krémméz

A csodálatos aranysárga repcemezők ajándékához, a repcemézhez adtunk egy kis fekete ribizlit, hogy megbolondítsuk. Szerintünk sikerült! Fekete ribizli méz. Selymesség és huncutság együtt. Hajjaj, mi lett ebből…

Válassz kiszerelést!

2 590 Ft
Különleges mézek - Fekete ribizli ízű krémméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Fekete ribizli ízű krémméz jótékony hatásai:

  • Erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
  • Immunrendszer erősítésre
  • Vérszegénységre
  • Csontritkulásra
  • Gyomorsav túltengés ellen

Tulajdonságai:

A Fekete ribizli ízű krémméz selymesen krémes. A hófehér színű mézben pedig ott rejtőzik a huncut feketeribizli. Az íze mellett a sok jótékony hatás csak ráadás. Vagy a kezdet? A magasabb szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik, ezért krémmézként forgalmazzuk. Így mindenkinek jobb.

Hogyan fogyaszd?

Ízesítsd az italaid fekete ribizli mézzel! Különleges zamata miatt simán mehet egy friss gyümölcsökkel teli jeges limonádéba. Tipp: mielőtt a limóba kevered, előtte minimálisan melegítsd fel egy pici vízzel, majd csak utána add hozzá, így jobban elegyedik majd. Marad a finom íz és aroma, mégsem csöpögteted szét a konyhapultot.

Érdekességek

Gondoltad volna, hogy a fekete ribizli méz kiemelkedően magas energetizáló képességgel rendelkezik? A ház falát is kirúghatod vele. Ha akarod. Lúgos hatása miatt mehet a reggeli italokba.

Fekete ribizli ízű krémméz Fekete ribizli ízű krémméz
Fotó: Fortepan / Buzinkay Géza

FOG EZ MENNI

Erzsike barátnői segítségével készül a nagy megmérettetésre: a Legyen Ön is milliomosba akar bekerülni. Tudja, hogy oda csak a legjobb tudásával mehet az ember lánya. Erzsike pedig milliomos akar lenni. Már felkészült a celeb világból, nem lepi meg egy Gábor Zsazsás kérdés, vagy ha azt kell kiszámolni, hogy hány éves a kapitány. Egyedül a történelmi téma nem megy még neki. Sosem bírja megjegyezni, mikor uralkodott Ferenc Ferdinánd. Erzsike, messze még a milliók.

Még több méz, Bébi