MUNKA HŐSE

Fahéjas ízű krémméz

Mi lehet finomabb a repceméznél? Hát az a repce krémméz, amit fahéjágyon érleltünk! Csodálatos aranysárga repcemezők ajándéka ez finomság. A fahéjas méz selymes és hófehér és a fahéjtól karácsonyi hangulatba hoz. Nyáron is...

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Különleges mézek - Fahéjas ízű krémméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Fahéjas ízű krémméz jótékony hatásai:

  • Erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
  • Csontritkulásra
  • Állóképesség erősítésre
  • Gyomorsav túltengés ellen

Tulajdonságai:

A Fahéjágyon érlelt krémméz selymesen krémes. Tudtad? A repceméz számos jótékony hatással bír, mégis kevésbé ismert mézfajtánk. Most már tudod! A magasabb szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodó fajta, ezért találod krémméz formájában.

Hogyan fogyaszd?

Tudod mi az igazi ízrobbanás? A fahéjas méz kávéba, cappucióba! Teába, limonádéba keverve is zamatos, hiszen ne felejtsd: ott a jellegzetes fahéj illat és ízvilág, amitől jön a karácsonyi hangulat! 30 fokban is.

Érdekességek

A Fahéjágyon érlelt krémméznek kiemelkedően magas energetizáló képessége van, ettől is megtáltosodsz! Lúgos hatása miatt reggelire ajánljuk a fahéjas mézet!

Fahéjas ízű krémméz Fahéjas ízű krémméz
Fotó: Fortepan / Miklós Lajos

MUNKA HŐSE

Péter bá’ kemény ember volt. Soha nem a dolgok könnyebbik végét fogta meg. Világéletében erősen dolgozott és büszke volt a munkájára. Hiába no, nem véletlenül követte vagy kétezer ember a szociális médiában. Egy dolgot nem szeretett csak, ha hozzányúltak a kalapácsához. Mert az a kalapács csak neki engedelmeskedett. A tanoncai ezért is nevezték a mestert a háta mögött úgy, hogy a répáshutai Thor.

Még több méz, Bébi