MOST MEGVAGY

Étcsokoládé ízű méz

A mennyországban a Csokoládé ízű akácméz az alap menü része, de már a Virágbéke webshopjából is rendelhető. A bestseller akácmézhez 64%-os perui étcsokit kevertünk. Na ez az a mix, amit mindig is kerestél.

Válassz kiszerelést!

3 400 Ft
Különleges mézek - Étcsokoládé ízű méz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Étcsokoládé ízű méz jótékony hatásai:

  • Általános immunrendszer erősítő
  • Felső légúti megbetegedésekre
  • Emésztési zavarokra
  • Májregeneráló
  • Méregtelenítő

Tulajdonságai:

Az akácméz kellemesen lágy ízű, akácvirág illatú és akkor ebbe a selymességbe robban be a 64%-os perui étcsoki! Az étcsokoládés méz az, amibe a nyelved hegyétől a gyomrodig belebizseregsz. Vagy még tovább, ha van tovább.

Hogyan fogyaszd?

Ahogyan kívánod az étcsokoládés mézet. Kiskanállal, nagykanállal, merőkanállal….ne most indítsd el a fogyókúrád. Bár az akácméz és az étcsoki is része lehet jó diétának, csak az a gond, hogy nem tudod abbahagyni, ha elkezdted a kóstolgatást.

Érdekességek

Az Akácmézet pattanások és más bőrbajcik kezelésére is használhatod, antibakteriális hatása miatt, de az étcsokit nem… Szóval ezt inkább edd.

Étcsokoládé ízű méz Étcsokoládé ízű méz
Fotó: Fortepan / Jánossy Virág / Háberl Aladár

MOST MEGVAGY

Laci sejtette, hogy a mai nap nem az ő napja lesz. Az osztálytársai ugyanis megpedzették, hogy nagyszünetben letaszítják a trónról. Mert Laci volt a fogócskázás királya. Sosem tudták elkapni, cseles volt és utolérhetetlen. Egyszer csak megszólalt a csengő. Az összes fiú nekilendült. Futottak, futottak és úgy belemerültek a fogócskába, hogy egy hegytetőn találták magukat. De Lacit el kellett kapni. Ha törik, ha szakad.

Még több méz, Bébi