EGY JOBB VILÁG

Eper ízű krémméz

Ha szereted az epret és a mézet, akkor az epres méz a TE kombód! A repcemezők ajándéka a repceméz. És hát az epret nem kell bemutatni. Micsoda, micsoda találkozás!

Válassz kiszerelést!

3 190 Ft
Különleges mézek - Eper ízű krémméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Eper ízű krémméz jótékony hatásai:

  • Immunrendszer erősítésre
  • Erős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
  • Gyomorsav túltengés ellen
  • Csontritkulásra

Tulajdonságai:

A Eper ízű krémméz selymesen krémes, illatos epres finomság! Lágy és üde, mint a tavaszi szellő….ohhh. Ugye téged is hangulatba hoz? Gyorsan kristályosodna, ezért krémméz formában találsz erre a csodára.

Hogyan fogyaszd?

Ahova mézet és epret tennél, ott miért ne legyen egyből inkább epres méz? Süti, palacsinta, kávé, tea, limonádé, joghurt és így tovább…De egyszerűen, egy vajas kalácson, egy napsütötte reggelen. Hát ennél jobb helye talán nincs is.

Érdekességek

Tudtad? Az eper hivatalos, kertészeti neve szamóca, szóval akár hívhatnánk szamóca méznek is. De nem fogjuk, mert már kinyomtattuk a címkét.

Eper ízű krémméz Eper ízű krémméz
Fotó: Fortepan / Pohl Pálma

EGY JOBB VILÁG

Az országnak szüksége volt egy hősre. Aki végre megszünteti az áldatlan állapotot, amibe az évek alatt belesüllyedt. Végül egy kislány vette magára ezt a feladatot. Ancsika még nem volt öt éves, amikor fél kézzel megállított egy buszt, hogy az megvárja a szatyorral szaladó néniket. Aztán persze később belehúzott. Például eltörölte a sorbanállást a postán, megreformálta a mulatós zenét és betiltotta az állandó panaszkodást. És a haza fényre derült.

Még több méz, Bébi