RÉGI SZÉP IDŐK

Vegyes virágméz

Nagyapáink kedvence a Vegyes virágméz, mert tudtak a nagyöregek élni, hiszen ez a legértékesebb mézek egyike. És ők tudták, miben rejlik a sok-sok virág esszenciája.

Válassz kiszerelést!

1 990 Ft
Hagyományos mézek - Vegyes virágméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Vegyes virágméz jótékony hatásai:

  • Immunrendszer erősítő
  • Gyulladáscsökkentő
  • Görcsoldó
  • Koleszterinszint csökkentő
  • Általános gyógyító hatású

Tulajdonságai:

Papa kedvence ez a kellemes aromájú, selymes ízű vegyes virágméz. A legértékesebb mézek egyike, mivel a különféle növényekről származó nektárok miatt a beltartalma is sokkal gazdagabb és változatosabb. Igazi jolly joker és ezzel is nyersz.

Hogyan fogyaszd?

Ha a bordát virágmézes barbecue szószban pácolod egy napig, majd kisütöd, te leszel a grillezés sztárja. Vagy a la nature: mézes kenyér.

Érdekességek

Külsőleg alkalmazva a virágméz megakadályozza a seb fertőződését, valamint elősegíti a hegképződést. Bicaj baleset után mézezd sérülésed…és igyál rá egy jó erős: mézes teát.

Vegyes virágméz Vegyes virágméz
Fotó: Fortepan / Nagy Gyula

RÉGI SZÉP IDŐK

Emlékszel, Gyuszi? Amikor még együtt táncoltunk a farsangi bálon? Amikor megígérted, hogy ez az este örökké fog tartani? Amikor titokban csókot loptál tőlem a függöny mögé bújva? És arra emlékszel Gyuszi, amikor két év múlva apám elé álltál a nagy kérdéssel? Azt hittem elájulok, amikor áldását adta. Emlékszel, Gyuszi?

Még több méz, Bébi