IGAZI AKCIÓHŐS

Nyers vegyes virágméz

Nem azért nyers, mert sokat káromkodik. Azért nyers, mert feldolgozatlan, nem hőkezelt, szűretlen, gazdag belső értékekkel. Ez a nyers virágméz. A különféle növényekről származó nektárok miatt a beltartalma is szuper változatos.

Válassz kiszerelést!

2 160 Ft
Hagyományos mézek - Nyers vegyes virágméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Nyers vegyes virágméz jótékony hatásai:

  • Immunrendszer erősítő
  • Általános gyógyító hatású
  • Gyulladáscsökkentő
  • Görcsoldó
  • Koleszterinszint csökkentő

Tulajdonságai:

A Nyers vegyes virágméznek aromás és igen édes íze van, amely az éppen begyűjtött virágoktól függően változhat. Ez ám a furfang! Selymes ízű, kellemes aromájú, közkedvelt mézünk. Mivel nincs hőkezelve, ezért már kristályos állapotában kerül üvegbe, de no worries, a minőségéből nem veszít emiatt, sőőt...

Hogyan fogyaszd?

Enyhe zamata miatt ez a nyers méz önmagában, kiskanállal is simán fogyasztható. Ízesítsd a teád és egy kis citromkarikát is beledobhatsz, rázva, nem keverve…vagy már a Martiniről írunk?! Pácold be a húsokat, isteni lesz vele.

Érdekességek

A nyers virágméz gazdag vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6, C vitamint, K vitamint stb..), ásványi anyagokban, enzimekben, organikus savakban.

Nyers vegyes virágméz Nyers vegyes virágméz
Fotó: Fortepan / Kieselbach Gyula

IGAZI AKCIÓHŐS

Az a bizonyos keddi nap meghatározó volt Miska életében. Gyanútlanul kezdődött, felkelt, majd elment dolgozni. Hazafelé, mint mindig, beugrott a videótékába. És akkor, azon a kedden a szeme elé került egy videókazetta. A Rambo 3. Attól kezdve Miska élete gyökeres fordulatot vett. Vett egy nagy disznóölő kést (amit Rambo-késként adtak el neki a piacon) és onnantól csak az érdekelte. Az Instán 52 lájkot is begyűjtött a pózolós képével.

Még több méz, Bébi