ÉRTED MINDENT

Napraforgó krémméz

Ha lenne növényi rokonság, akkor a holdvirág bájos unokahúga a Napraforgó méz lenne. Az aranysárga napraforgó mezőkről gyűjtik be a napraforgó nektárt szorgos méheink. Éjjel és nappal. Jó, inkább nappal.

Válassz kiszerelést!

2 160 Ft
Hagyományos mézek - Napraforgó krémméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Napraforgó krémméz jótékony hatásai:

  • Gyulladáscsökkentő
  • Erősíti a gyenge idegzetet
  • Gyomorsav túltengésre
  • Koleszterin szint csökkentő
  • Prosztata megbetegedésekre
  • Légzőszervi megbetegedésekre

Tulajdonságai:

A napraforgót az utolsó nagy mézelő növény a szezonban. Ezt keresd a piacon tehát utoljára! Akár néhány héten belül kristályossá válik, de tudod, no para. A minőség marad, csak az állag változik! Többen kimondottan szeretik ezt a kristályosan is könnyen kanalazható textúrát.

Hogyan fogyaszd?

A napraforgó krémméz mehet teába, limonádéba, de húspácoláshoz is remek döntés. Egyedi ízével kísérletezz bátran a konyhádban.

Érdekességek

A napraforgó mézet eredményesen használják epilepsziás betegeknél, görcsoldásra, hurutos megbetegedéseknél, nyákoldásra.

Napraforgó krémméz Napraforgó krémméz
Fotó: Fortepan / Vojnich Pál

ÉRTED MINDENT

Sanyinak nem volt könnyű dolga az esküvője előtt. Ahhoz hogy beleférjen abba az öltönybe, amit az arája választott, le kellett adnia majd tíz kilót. De imádta, ahogy a menyasszonya Sancikámnak szólította, így mindent megpróbált. Még a fényevést is. Végül a sok erőfeszítés sikerrel járt, a dressz csodásan passzolt Sanyira. De csak egy ideig. A ruha a második tányér rakottkáposztánál repedt végleg ketté.

Még több méz, Bébi