REMETE LÁNY

Málnavirágméz

Pimaszul zamatos méz ritkaság, a málna minden jóságával. Nem árt tudnod, hogy ezt a fajtamézet közvetlenül málna virágról gyűjtik a kis csíkosok, tehát nincs ízesítve! Felbontás után medve semmiképp ne legyen a közeledben! Ha véletlen mégis, akkor FUSS!

Válassz kiszerelést!

3 095 Ft
Hagyományos mézek - Málnavirágméz Hagyományos mézek - Málnavirágméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Málnavirágméz jótékony hatásai:

  • Általános immunrendszer erősítő
  • Nyugtató és méregtelenítő
  • Csonterősítő
  • Torok és nyálkahártya gyulladásokra
  • Vérnyomás csökkentő hatás

Tulajdonságai:

A Málnavirágméz a málnabokrok virágairól gyűjtött méz, magas málna pollen tartalommal. Nagyon tiszta fajtaméz, magas kálium, magnézium és vastartalommal, vitaminokkal. Vöröses színű, különleges illatú, lassan kristályosodó méz ritkaság. És az íze, te jó ég…!

Hogyan fogyaszd?

Leginkább magában ajánljuk, hogy fogyaszd ezt a csodát. Egyél egy-egy teáskanállal reggel és lefekvés előtt. Nem bánod meg. De ott a helye a konyhádban is: használd bátran sütéshez, pácokhoz, salátára. Felrobban, amire ráteszed. Nem szó szerint.

Érdekességek

Csak igen ritka évjáratokban termelhető belőle elvehető mennyiség, és ekkor is csak viszonylag kevés. Ha van nálunk, csapj le rá!

Fotó: Fortepan / MZSL / Ofner Károly

REMETE LÁNY

Erika korábban úgy élt, mint mindenki más. Aztán egy napon törölte magát a Facebookról és nem élte tovább a városi népek szociális életét. Erika szabad lett. És szőrös. Durván. Egyedül barátnőivel tartja a kapcsolatot, a külvilágnak elveszett. Pedig ő csak Erika. Aki megszabadult az imperialista világ talmi csillogásától.

Még több méz, Bébi