Regisztráció

SPAMELA ANDERSON

Kakukkfűméz

A fűszernövény és a méz csodálatos találkozása. Ez a kakukkfű méz. Egy fűszeres randi, ami gyógyhatással bír. Elcsábulsz Te is, ha akarod, ha nem. De akarod.

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Hagyományos mézek - Kakukkfűméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

15 ezer Ft felett ingyenes házhozszállítás

15 ezer Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Kakukkfűméz jótékony hatásai:

  • Köhögés csillapító
  • Megfázásos-meghűléses tünetekre
  • Légút tisztító
  • Antibakteriális hatás
  • Torokfájás ellen

Tulajdonságai:

A Kakukkfűméz a kakukkfű virágjának illatával ejti rabul a szíved. A gyógynövény nektárjáról gyűjtött fajtaméz rengeteg gyógyító hatással. Csak győzzük felsorolni. Kinek lesz a kedvence ez fűszeres illatú finomság?

Hogyan fogyaszd?

Kisgyerekeknek egy kis kanállal, hasgörcsre is jó megoldás! Felnőttként kombináld gyógyteával. Pro tipp: ahol a kakukkfűnek van helye az ételben, ott a Kakukkfűméznek is!

Érdekességek

A kakukkfűben található timol nevű fenolszármazék nagyszerűen véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásaival szemben. De ezt biztos tudtad.

Kakukkfűméz Kakukkfűméz
Fotó: Fortepan / Vaskapu utca

SPAMELA ANDERSON

Hello! Engem hívnak Pamelának, írni neked, mert látom jóképű vagy. Én élni családommal Azerbajdzsán, kérni segítség tőled. Én örökölni nagyobb összeg 2 millió Usa dollár. Azerbajdzsán törvények miatt nem tudni elküldeni nekem pénz ügyvédek, mert nincs dollár bankszámla nekem. Szeretném megosztani veled örökölt pénzem, te írni meg bankszámlaszámod, pin kódod és amerikai ügyvéd utalni neked pénz holnap rögtön. Utána én adok neked pénz fele, mindenki jól járni.

Még több méz, Bébi