PARTY HARD

Gyümölcsvirágméz

Tavaszi gyümölcsfák ínycsiklandó esszenciája. Mint egy költemény, olyan a gyümülcs virág méz. Sötét árnyalatú, kalciumban gazdag méz-különlegességünk.

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Hagyományos mézek - Gyümölcsvirágméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Gyümölcsvirágméz jótékony hatásai:

  • Általános immunrendszer erősítő
  • Gyulladáscsökkentő
  • Koleszterinszint csökkentő
  • Antibakteriális hatású
  • Csonterősítő

Tulajdonságai:

A ragyogó virágú tavaszi gyümölcsfák nektárjairól gyűjtött méz. Kalciumban igen gazdag. Tudod, a csontok! Mivel magasabb a szőlőcukor tartalma, ezért gyorsabban kristályosodik. Ne ijedj meg tőle.

Hogyan fogyaszd?

A tavaszi gyümölcsök zamatát úgy élvezheted a legjobban, ha a gyümölcs virág mézet önmagában fogyasztod. Bízz bennünk! Kenyérre, kekszre kenve befigyel a tavasz ezernyi aromája!

Érdekességek

A Virágbéke Gyümölcsvirágmézében a meggyfa virágok nektárja dominál. Te is imádod a meggyfa illatát? Tessék, elhoztuk. Ez egy igazi méz ritkaság!

Gyümölcsvirágméz Gyümölcsvirágméz
Fotó: Fortepan / Baráth Endre

PARTY HARD

Kálmán világéletében nagy zsivány volt, soha nem vetette meg a jó pezsgőt, soha nem mondott nemet egy jó mulatozásra. Aki ismerte, tudta, hogy Kálmán mellett nem lehet unatkozni. Barátja, Ferkó húzta neki mindig a kedvenc nótáját, a Coco Jumbo-t. Jaj, hogy tudta azt énekelni: Jájájá, koko dzsámbó, jájájé. Az ember szíve szinte belesajdult. Meg a füle is...

Még több méz, Bébi