FIÚK AZ UTCÁBÓL

Gesztenyeméz

Ha van gesztenyepüré, akkor van Gesztenyeméz is. Ezen kár is vitatkozni, mert ez egy különleges, majdnem fekete, igazi ínyenceknek való desszertméz a szelídgesztenye halványrózsaszín csodaszép virágából. Pont.

Válassz kiszerelést!

3 390 Ft
Hagyományos mézek - Gesztenyeméz Hagyományos mézek - Gesztenyeméz Hagyományos mézek - Gesztenyeméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Gesztenyeméz jótékony hatásai:

  • Általános immunrendszer erősítésre
  • Állóképesség javítására
  • Emésztési zavarokra
  • Keringési problémákra
  • Vérszegénység ellen
  • Nyugtató hatású

Tulajdonságai:

Az a gesztenyeméz a gesztenyepürénél többet tud. Sokkal. Enyhén fűszeres, ámde karakteres ízű, gesztenyevirág illatú mézfajta. A Gesztenyeméz magas ásványianyag tartalommal rendelkező ritkaság! Je!

Hogyan fogyaszd?

Edd magában, mert a Gesztenyeméz annyira karakteres! Leginkább reggel és este lefekvés előtt, 1-1 teáskanállal vedd magadhoz. Húspácokhoz, tésztákra, sültekre pikáns ízélmény!

Érdekességek

Azért becsüld meg, mert ez az egyik legkülönlegesebb és legritkább Magyarországon termelt fajtamézünk, amely rendkívül gazdag E-vitaminban.

Gesztenyeméz Gesztenyeméz
Fotó: Fortepan / Fortepan

FIÚK AZ UTCÁBÓL

A fiúk a hátsó utcában most is arról álmodoztak, hogy egy ipari ventilátor fújja majd a hajukat, miközben barnítótól csillogó felsőtesttel bűvölik a lányokat. A Megafaktorba készültek, és meg voltak győződve arról, hogy világklasszissá növik majd ki magukat. Egy dolog állt csak ennek az útjában, az énektudás. De mindezt igyekeztek sármmal és hajzselével pótolni. Végül bejutottak a TV adásba, de sajnos csak az elejére. A bikicsunáj-blokkba.

Még több méz, Bébi