A FALU BIKÁJA

Édesharmatméz

Mondanánk, hogy ne legyél már olyan romantikus, kedves Édesharmatméz, de egyszerűen ezzel a névvel nem lehetsz más. Az erdei fák is így gondolják, hiszen az ő nektárjukból készülsz, no és egy kis mesebeli mézharmat is kell.

Válassz kiszerelést!

2 450 Ft
Hagyományos mézek - Édesharmatméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

Édesharmatméz jótékony hatásai:

  • Magas ásványianyag tartalommal
  • Vérszegénység kezelésére
  • Érelmeszesedés ellen
  • Immunrendszer erősítő
  • Gyomorbántalmakra
  • Idegnyugtató

Tulajdonságai:

Azért ebben az édesharmat mézben érezhető a vad, már-már erotikus fűszeresség is, különleges aromája egyedülálló a mézfajták között. Mint a szerelem: néha sötét és nehéz.

Hogyan fogyaszd?

Édesharmat méz friss, puha kenyérrel. Még csak romantikus hangulat sem kell hozzá. A müzlibe dobj pár kanállal. Tejben fogyasztva különlegesen finom, és még jót is alszol a brit tudósok szerint.

Érdekességek

Sok-sok vasat és rezet tartalmaz az édesharmat méz, ezért vérszegényeknek is hasznos. Azért nem leszel vasember, ha sokat eszel belőle, nyugi…

Édesharmatméz Édesharmatméz
Fotó: Fortepan / Fortepan

A FALU BIKÁJA

Béla és Frici már kisgyerek koruk óta a legjobb barátok voltak. A zsiványkodásért sosem kellett a szomszédba menniük, már óvodásként is mindig azon mesterkedtek, hogyan lopjanak csókot a lányoktól. És ahogy felnőttek, ez mit sem változott. Ennek érdekében közösen beszereztek egy Csepel 125/T motorkerékpárt és két majdnem márkás, Ray Benő típusú napszemüveget a kínai piacról. Így rótták a falu utcáit és tették a szépet a lányoknak.

Még több méz, Bébi