ÁTLAGOS HÉTFŐ

BIO Akácméz

Az érintetlen környezetből származó BIO Akácméz harmonikus ízének köszönheti, hogy hazánk egyik legnépszerűbb mézfajtája és persze Tessedik Sámuelnek, aki behozta az országba. Köszi Samu... Ez ám egy Hungarikum!

Válassz kiszerelést!

3 095 Ft
Bio mézek - BIO Akácméz
100%-ban természetes összetevők

100%-ban természetes összetevők

Minőségi, termelői magyar mézek

Minőségi, termelői magyar mézek

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

Jó tudni...

BIO Akácméz jótékony hatásai:

  • Felső légúti megbetegedésekre és emésztési zavarokra
  • Általános immunrendszer erősítő
  • Májregeneráló
  • Nyugtató
  • Méregtelenítő
  • Csonterősítő

Tulajdonságai:

Az BIO Akácméz Hungarikum. Mi ismerjük és a világ édesszájú része is. Íze lágy, illatában ott az akácvirág. Ugye milyen költői? Azért is kedvelik sokan, mert magasabb gyümölcscukor-tartalma miatt sokáig folyékony állagú marad.

Hogyan fogyaszd?

Ahogy kelsz 1 kanállal és lefekvés előtt megint. De sütéshez is remek választás a BIO Akácméz, mert nem tolakodó az íze. Húspácokhoz, tésztákra és salátákhoz is befutó. És a mézeskrémesed isteni lesz!

Érdekességek

A BIO Akácmézünk származási helye nem titkos, de azért ne áruld el másnak: az Északi-középhegységben húzódó Tarnavidéki Tájvédelmi Körzetből gyűjtik a “hozzávalót” a méhecskéink.

BIO Akácméz BIO Akácméz
Fotó: Fortepan / Fortepan

ÁTLAGOS HÉTFŐ

Mások számára a hétfő mindig egyet jelentett a munka kezdetével. Egy utálatos, nehéz nap. De nem úgy Bercinek. Ő már hétfő reggel odatette magát és megőrjítette a környék szukáit. Berci tudta magáról, hogy igazi falkavezér. Hogy számára nincs legyőzhetetlen akadály. Először biciklin kezdte, majd jött a motor, később vett egy Zsigulit is. Az volt a terve, hogy Lajka után ő lesz a következő kutya az űrben. Vagy az első németjuhász a Holdon.

Még több méz, Bébi