Bio mézek

BIO mézek szívvel, lélekkel. Ne keress tovább, ha BIO minősítéssel rendelkező fajtamézeket keresel. Nálunk több ízben, fajtában és kiszerelésben találsz BIO mézeket! Minősített, magyar termelőktől, megbízható forrásból. Válogass kedvedre!

Mitől BIO a méz?


Kérdezhetnéd, és valószínűleg kérdezed is. Ehhez van egy rakás kritérium aminek mi örömmel megfelelünk! Olyan területről kell származnia, ami megfelelő távolságban van minden hagyományosan művelt mezőgazdasági területtől, ipari teleptől, közlekedési útvonaltól. Tilos a méhek vegyszeres kezelése, a mézet nem melegíthetjük 35 fok fölé és nem szabad semmilyen idegen anyagot hozzá adnunk. Nem is tennénk amúgy sem. Ezek a kritériumok garantálják, hogy az így gyűjtött mézek tiszták legyenek, vagyis BIO méz legyen. Neked. Van nekünk 3 fajta BIO mézünk is, BIO Vegyes virágméz, BIO Hortobágyi vadvirágméz, BIO Akácméz. Megkóstolod őket?

Virágbéke Méz ManufaktúraFotó: Fortepan / Simon Gyula
Virágbéke Méz Manufaktúra

Ide süss...!

Tudtad, hogy minden Virágbéke méz mögött egy jó történet van? Hogy a címkékről megismerheted miért lett Erikábol remete? Vagy milyen egy Átlagos hétfő egy bicikliző kutyának? Ja és mindezt a Fortepan képeinek is köszönhetjük.
We Love you Fortepan! Rajta fedezd fel a történeteinket!

A képen meg Jutkának mézédes a csókja.