Virágpor, szuperség a köbön

Virágpor, szuperség a köbön

Igen, te nem vagy méhecske, nem is kell a virágok kelyhéből kikanalaznod ezt a szuperélelmiszert, mert nálunk ezt már készen megkapod a virágport. Furán is néznél ki Majaként.

A mi szorgos méheink begyűjtik, neked csak meg kell rendelned és már eheted is. Furán néz ki, tudjuk, de szuper erő lakozik benne, ezt is tudjuk. 

A virágpor hatásai?

  1. Ha életerő és energia kell. És kinek nem? A reggel elfogyasztott nyers virágpor giga lendületet adhat a testednek, lelkednek, az embert próbáló, feladatokkal zsúfolt napjaidon.
  2. Szupermen leszel, vagy katona, vagy vadakat terelő juhász! A virágpor gyorsítja az egészséges új sejtek növekedését. A virágpor elősegíti a szervezet sejtjeinek a megújulását, hiszen mind a 22 aminosavat tartalmazza, amiből az ember felépül.
  3. Csökkenti a magas koleszterinszintet. A  virágpor hozzájárul a vérünkben lévő rossz fajta koleszterin szintjének csökkentéséhez.
  4. Alacsony a vérnyomásod? A virágpor erre is zupergut megoldás, mert fokozza a vörös vérsejtek termelődését. A virágporban rengeteg rutin van, amely fokozza az érfalak rugalmasságát, így végső soron a két hatás vérnyomás növekedést okoz.
  5. Nem kell félned a vírusos szezonoktól, mert a virágpor elősegíti a fokozott ellenállást a fertőzésekkel szemben. Ez azért elég jól hangzik, nem? A virágpor antibakteriális anyagokat tartalmaz, melyek a kórokozókkal szembeni küzdelem során segítenek.
  6. Ha kicsit stresszes időszakod van, edd kúraszerűen, mert a virágpor kiegyensúlyozza az idegrendszer működését. Rengeteg idegrendszer támogató anyag van a virágporban, így például acetilkolin, lecitin és B-vitaminok is jelentős mértékben. Szóval béke van. 
  7. Igazi csodaszer a virágpor, mert gátolja a jóindulatú és rosszindulatú daganatok növekedését. Több kísérlet is van arra vonatkozólag, hogy a nyers virágpornak daganat ellenes hatása van.
  8. Baba projekthez is legyen otthon. A virágpor hozzájárul a fogantatáshoz - kiváltképpen a méhpempővel együtt fogyasztva. A terhesség alatt támogatja a magzat fejlődését, ellátja a kismamát a szükséges tápanyagokkal.
  9. Itt egy jó hír a napimádóknak! A virágpor elősegíti a barnulást. A virágporban rengeteg karotinoid van. A répával azonos mennyiségű virágpor négyszer több béta karotint tartalmaz.
  10. Félsz az öregedéstől? Nem kell, ha van otthon virágpor…Csökkenti a ráncokat. Igen, még ezt is.  A virágpor belekeverheted arckrémekbe, pakolásokba, de elfogyasztva is segíthet az öregedés jeleinek eltüntetésében.