Mézes tippek esküvőszezonra

Mézes tippek esküvőszezonra

Itt a nyár és vele együtt az esküvőszezon. Nincs is szebb, mint egy vízparton, vagy egy kastély parkjában kimondani a boldogító igent. A lakodalom azonban nem csak boldogságból, de fizetnivalókból is tartogat. A Virágbéke Méz Manufaktúra segít csökkenteni ennek a súlyát, hiszen különleges mézválogatásaival exkluzív, mégis megfizethető ajándékokkal készülhetünk szeretteinknek.  

Mielőtt belépünk a mézmennyország kapuján, szögezzük le: mézet ajándékozni a 21. században is menő! Az édes nektár régen is az egészség és a gazdagság jelképe volt, napjaikban is azt sugalljuk vele, hogy fontos számunkra az ajándékozott. Esküvő alkalmából szintén ősi szokás mézet ajándékozni, ahogy a násznépnek, úgy a friss házasoknak is. Gondoljunk csak bele, az esküvő utáni időszak sem véletlenül kaphatta a “mézeshetek” elnevezést… Lássuk csak, milyen különlegességet adhatunk vendégeinknek a Nagy Napon. 

A tavasz édes csókja

A Virágbéke tavaszi mézválogatása egy igazi ünnepi kavalkád! Jobbkor nem is adhatnád! A BIO és a két különleges, ízesített méz találkozása, mint egy lágy fuvallat a nyári kánikulában, úgy érinti az ízlelőbimbókat. A mézválogatás nagytesója 6 db 90 grammos mézkülönlegességet tartogat, amely bizonyítja, hogy nem csak a násznép, de a méhek is buliznak! A csodadobozban az ízek a fejük tetejére álltak, de a rokonságnak tuti betalálnak!

Üde nyári illat

Egy üveg bort ajándékozni valljuk be, elég hétköznapi, még akkor is, ha “jobb fajtából való”. Az édes vinkó zamatát azonban kisebb üvegben is megtaláljuk, csak éppen a szőlő helyett a hársfa virágának nektárjából palackozzák. A hársméz jellegzetes, karakteres ízével kiharcolta, hogy mindenki megkedvelje, így násznépünk tagjai garantáltan örömüket lelik benne! Oké, ha nem is benne, akkor számos jótékony hatásában - hiszen érelmeszesedés ellen is hatásos, de a megfázástól is megvéd. 

Csakis csokis 

Ha valami olyat ajándékoznánk, amit évek múltán is emlegetnek, csakis csokis mézet adhatunk! A kevésbé ismert mézkülönlegesség még azoknak a rokonoknak is megadja a WoW élményt, akik esetleg nem ismernék a kifejezést. A közkedvelt akácméz gondoskodik róla, hogy minden ízlésnek megfeleljen, a 44%-os venezuelai tejcsoki pedig tovább fokozza a Hungarikum népszerűségét. Egy üveggel mindenkinek - ez a boldog násznép kulcsa!

A Virágbéke kínálatában BIO, ízesített, valamint hagyományos mézeket egyaránt találunk, amelyekkel akár személyre is szabhatjuk a köszönet ajándékot! Ha mézzel mondunk köszönetet, ajándékunk garantáltan nem porosodik később a polcokon. A legszebb pillanatok az esküvő után a tűzhely mellett a konyhában, a grillsütő társaságában a kertben, vagy a takaró ölelésében elevenednek fel minden vendégünk emlékezetében.