Méregteleníts mézzel

Méregteleníts mézzel

A téli hónapok során a hidegebb időjárás, a kevesebb mozgás hatására könnyebben felhalmozódhatnak a szervezetben a káros anyagok. A méregtelenítés során eltávolíthatod a felgyülemlett méreganyagokat és toxinokat revitalizálhatod a szervezetedet. Nem kell méregdrága kúrákat, léböjtöket fizetni ahhoz, hogy a méregtelenítés eredményes legyen. A Virágbéke Méz Manufaktúra segítségével kívül-belül sikeresen megtisztíthatod szervezetedet. 

Egy csésze tisztítás

A méregtelenítő tea mézzel kombinálva kiváló választás lehet a házi tisztító kúrádhoz. A tea a fűszerek és gyógynövények révén támogatja a szervezet tisztítását, mézre pedig, mint számos egészségügyi előnnyel járó finomságra gondolj. Az akácméz enyhe, virágos íze jól kombinálható a különböző teafélékkel, és a méregtelenítő teák ízesítéséhez ideális. 

A toxinok radírja

A házi készítésű bőrradír alap összetevője a méz. Remek hidratáló és tápláló hatással van a bőrre, segít megnyugtatni és puhítani azt, miközben a radírozó részecskék eltávolítják az elhalt hámsejteket. A vegyes virágméz jótékony anyagainak és antioxidánsainak köszönhetően úgy tünteti el a felgyülemlett méreganyagokat, mint a sosem használt radír a ceruzával írt szavakat. Természetes összetevőinek köszönhetően arcbőröd olyan makulátlan lesz, mint egy üres lap a füzetben. 

Édes pancsolás

A méregtelenítésre és a relaxáció elősegítésére kiváló módszer a mézes forró fürdő. Próbáltad már? A forró víz segít a pórusok kitágításában, így a méreganyagok könnyebben kiürülhetnek a bőrből. A méz antibakteriális és hidratáló tulajdonságai pedig tovább fokozzák az eredményt. A hársméz zamatos, mint egy jó bor, mégis inkább a fürdőkádba öntsd és ne a borospoharadba! Ha pedig úgy érzed: idegszálaidra is ráfér a felfrissülés, csempéssz egy kis nassolást a méregtelenítő kúrába! A csokis méz nyugtató hatású, ráadásul 100%-ban természetes összetevők alkotják, így nem is számít csalásnak a falatozás. 

Nézz körül a Virágbéke kínálatában és találd meg az a mézfajtát, amivel te is élvezheted a méregtelenítő kúrát.