Gyümölcsök mézbe zárva

Gyümölcsök mézbe zárva

A nyár nagylelkűen kínálja a zamatos és tápanyagban gazdag gyümölcsöket. Kilószámra eheted az epret, a feketeribizlit, vagy amit a szemed megkíván. De ha mégis megunnád a gyümölcssalátát, vagy önmagában fogyasztani őket, akkor a Virágbéke Méz Manufaktúra tartogat még egy édes alternatívát, ami a gyümölcsök minden jóságát rejti. Keresd különleges, ízesített mézeinket!

Az ízesített, különleges mézek segítenek túllépni a hagyományos ízeken. A gyümölcsök ellenállhatatlan zamata lágyan keveredik az édes nektárral, végeredményben pedig egy új világ kapuját nyitják meg előtted. Nem túlzunk! Ragadj kanalat, ha a nyári napokat forrón, az finomságokat pedig huncutsággal fűszerezve szereted!

Egy jobb világ - Eper ízű krémméz

Nyáron amúgy is így érzed, nem? Amilyen találó az elnevezése, olyan találó az ízélménye is a fülledt nyári napokra. Szereted az epret önmagában? Mindig lelopod a desszert tetejéről a félbevágott szamócákat? Akkor ez a méz a te kombód! Kanalazhatod önmagában is, de hidd el konyhádban is hamar megállja a helyét: sütemények, palacsinta, limonádé, sőt még a reggeli kávé sem találhatna jobb partnert nála! 

Fog ez menni - Fekete ribizli ízű krémméz

De úgy is nevezhetnéd: könnyen csúszik. Különleges zamata miatt ugyanis hamar megszalad a kanál, ha nem figyelsz a mértékre. Az aranysárga repcemezők csodálatos ajándékát, a repcemézet a fekete ribizli turbózza fel. Aztán majd téged is! Magas energetizáló képessége miatt nevetve mászod meg a legmagasabb hegyeket, vagy egy levegővétellel úszol a tenger közepére. Persze csak ha akarod. Szereted a fekete ribizlit a limonádéban? Akkor a krémmézet egyenesen imádni fogod!

Remete lány - Málnavirágméz

A hullámzó víz mellett az év legnagyobb retró bulijai is hívogatnak a Balaton-partra! De ha mégsem bírnád a ‘80-as évek legnagyobb slágereit, a “remete lány” a szobád kényelmében is betalál! A pimaszul zamatos mézritkaságot közvetlenül a málnavirágról gyűjtik a kis csíkosok, tehát ez a méz nincs ízesítve, önmagában hordozza a málna esszenciáját! Nassolnivaló a hajnalig tartó filmmaratonnál, de a kótyagos reggeleken is. Ki mondta, hogy csak önmagában fogyaszthatod?! Elvégre Zoltán Erikának is voltak duettjei… Szóval használd sütéshez, pácokra, salátára, vagy bármire, amit éppen eszel. 

Ha pedig duplázni szeretsz gyümölcsökből, csorgasd a különleges mézeket gyümölcssalátára! A friss gyümölcs és az ízesített méz találkozása rabul ejt, mint a tengerparti naplemente látványa. A kánikulában felforrt kedélyeket a Virágbéke kínálatából pedig extra nyárias ízekkel is lehűtheted: menta- és bodzavirágágyon érlelt krémmézzel vigyázat! a szádban örökké tart a nyár…