Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Már nincs sok hátra az év legmesésebb ünnepéig, mégis sokan csak most ötletelnek a megfelelő ajándékokon. Persze, mindannyiunk életében vannak olyan személyek, akiket fogalmunk sincs, mivel lephetnénk meg. Ha a megszokott helyett idén inkább megédesítenéd szeretteid karácsonyát, nézd meg ünnepi kínálatunkat, hiszen a díszdobozba igazán különleges mézeket rejtettünk!

Zokni helyett 

Valószínűleg szépen sorakoznak már édesapád fiókjában a Grincs és Télapó mintás zoknik, sőt feltesszük, olyan is van, amelyiken a két fickó találkozik. Ideje lenne búcsút mondani a bolyhos ajándékoknak, nem gondolod? A Virágbéke kínálatában zokni helyett - szó szerint - is találsz ínyenc mézválogatást. Az ünnepi díszdobozban 6 különböző mézkülönlegességet rejtettünk el, melyek - többek között a fahéj, az eper és a tejcsokoládé hozzáadásával - garantálják a WOW! érzést.


Bögre helyett

Idilli kép, amikor a kanapén ülve a kakaót, a forró csokit vagy éppen a forralt bort karácsonyi mintás bögréből kortyolgatod s persze mindeközben a szállingozó hópelyhekben gyönyörködsz. De valljuk be, a bögrék alatt roskadozó polc a konyhában már nem mutat ilyen jól...

Tudjuk, hogy sógornőd a karácsonyi sütik mestere, mi lenne, ha idén inkább segítenél benne egy édes hozzávalóval? Bögre helyett névvel címkézve, 3 különleges termelői mézet öltöztettünk ünnepi ruhába, hogy ezúttal más ízben kóstoljátok a karácsonyt!


Csak neked

Az a bizonyos szikra az idő múlásával egyre kisebb lángon ég, így előfordul, hogy a meglepetésekre nem fektetünk akkora hangsúlyt. Pedig emlékszel, mennyire izgatottan csomagoltátok ki az első egymásnak szánt ajándékot? A megszokás helyett itt az ideje, hogy ismét szeretetből válassz ajándékot! A mézek netovábbja a fekete ribizli, a tejcsokoládé és a fahéj különleges ízvilágával újra fűszerezi majd a kapcsolatotokat. Csak Neki, de leginkább Nektek - speciálba!

A Virágbéke mézes ajándékok a törődés és a gondoskodás szimbólumaként kerülnek díszcsomagolásba. Gondolj bármelyik szerettedre, ennél szebb formába nem öntheted az üzeneted. 


Ünnepi karácsonyi mézeinket itt találod egy helyen