A TÖKÉLETES gasztro ajándék

A TÖKÉLETES gasztro ajándék

A karácsonyi ajándékok örök útvesztő, de van, amivel nem lehet melléfogni. Mézválogatás, mézkülönlegesség és mézes kedvességek…mind fa alá valók! De csak ha igazi minőséget képviselnek. Ünnepi tippek a Virágbékétől.

Mint minden évben, izgatottan várod a karácsonyi időszakot és ahogy meglátod a karácsonyi dekorációkat az üzletek polcain, rád tör a döbbenet, hogy megint a küszöbön a karácsony, megint ajándékokat kell kitalálni és megvenni. Valószínűleg a tavalyi év után, most is tanácstalanul állsz a kirakatok előtt és azon dilemmázol, hogy idén sincs bomba ötleted. Ebben szeretnénk neked segíteni, hogy idén ne fáradj el már azelőtt, hogy megvennéd, becsomagolnád, vagy odaadnád azt a bizonyost. Ajándékötletet is hozunk egyenesen a Virágbéke Mézmanufaktúránkból.
Mézes kedvességet, melynek eredetében, minőségében és ajándék-erejében nem csalódhatsz.  

Hazánk tele van olyan természeti kincsekkel, melyek szinte érintetlen ajándékként szolgálnak. Arról nem is beszélve, hogy talán még soha nem volt ennyire fontos, hogy amit megeszünk az tiszta és természetes legyen. Nálunk ez alap! Az már csak egy plusz, hogy az ajándékot hazai termelőtől veszünk. Hazait venni és hazait enni igenis menő! Te is így gondolod? Nincs is finomabb, mintha hazai ízeket kóstolunk, a szeretteink körében!

Ünnepi mézválogatásainkat Neked találtuk ki!

A gasztronómia segít összehozni a családot, és mi másra lenne szükség karácsonykor. Eggyel több ok amellett, hogy valami finomat ajándékozz, ráadásul még arra is lesz lehetőség, hogy Te is megkóstold - hiszen ki bírná ki, hogy ne nyissa ki azt az aranyló finomságot az üvegben…Azzal az apró különbséggel, hogy a Virágbéke rajongói pontosan tudják, hogy ha egyszer valaki megismeri mézeinket, többé másra nem is fog vágyni. Nemcsak ízben, de mondanivalóban is értékek vannak az üvegeinkben - üzenet a múltból, egy olyan világból, amihez manapság sokan visszanyúlnának.

A választást meg szeretnénk könnyíteni, ezért már elérhető exkluzív karácsonyi mézválogatásunk, karácsonyi címkékkel, karácsonyi dobozban! 3x250 grammos mézdobozaink a legfinomabb ízesített mézeinket rejtik, különleges díszdobozos csomagolásban.

Valóban nincs is más hátra, mint kiválasztani, megrendelni, átadni, majd a kibontást követően együtt élvezni az aranyló nektárokat. És együtt érezni a Virágbékét!