Regisztráció

Méz Blog

Méz blog, avagy a Virágbéke mézes blogja

Érdekességek, kulisszatitkok mézről, méhészetről. Azokon innen és túl. Sosem látott mézes receptek, BIO tartalmak, sztorik, mézfajták és fajtamézek. És persze színes infok rólunk, a Virágbékéről. Mi a missziónk, kinek szólunk, merről jöttünk és merre tartunk. Mézes blogcikkek érthetően, viccesen és szerethetően. Rendszeresen frissülő tartalmakkal. Olvass minket!
ui-button
ui-button
Egy íz mind felett?

Sokféle izgalmas mézet kínálunk a webshopunkban, ezért ha még csak most ismerkedsz újhullámos finomságainkkal, adunk néhány szempontot a választáshoz.

Első félévünk büszkeségei

A Virágbéke indulása óta mézeink és arculatunk úgy gyűjtik az elismeréseket, mint a méhek a virágport: már számos rangos díjjal büszkélkedhetünk! Nézzétek meg, mi minden történt velünk az elmúlt hónapokban.

Mi méz ez itt

A mézek világában, - ahogy sok ennivaló esetében - jó, ha tisztában vagyunk néhány alapfogalommal, hogy magabiztosabban válogassunk a mézes nyalánkságok között. Egy kis extra tudással villanthatsz a gourmet barátok előtt is, miközben Te is tudatosabb vásárlóvá válsz!

Mézen innen és mézen túl

Mézes utazás! Kicsit hunyd be a szemed és engedd, hogy képzeleted szárnyra keljen…Például, ha egy mézeskalácsra gondolsz, máris érzed az akácméz illatával betöltött szoba illatát.

A TÖKÉLETES gasztro ajándék

A karácsonyi ajándékok örök útvesztő, de van, amivel nem lehet melléfogni. Mézválogatás, mézkülönlegesség és mézes kedvességek…mind fa alá valók! De csak ha igazi minőséget képviselnek. Ünnepi tippek a Virágbékétől.

Kóstolás felsőfokon - Így kóstolj mézet

Kóstolni mindenki szeret, legyen szó akár a vasárnapi ebédről, akár a nagyi sütijéről! A különböző italok kóstolása mellett ma már elterjedt a csokoládé és számtalan egyéb nyalánkság kóstolása is és ebből a méz sem maradhat ki!

Ismerd meg mézeinket!

Ha őszintén belegondolunk, rengeteg mézből lehet ma már válogatni. De vajon ismerjük-e őket igazán? Tudjuk-e, hogy mi a különbség egy-egy mézfajta között, az ízük vagy a sűrűségük között? Mézből nálunk nincs hiány, de hogy ne vessz el a kínálatban bemutatunk nektek a mézeinkből néhány fajtát, a teljesség igénye nélkül.

Még 5 dolog, amit a méhekről tudni kell

Kérdéseinkkel továbbra sem hagyunk nyugodni. Márpedig ha nem szeretnél egy legalább 2 centis lyukat az oldaladba, most azonnal ugorj neki és olvasd el az előző bejegyzésünk folytatását.

5 dolog, amit a méhekről tudni kell

Vannak kérdések, és vannak A KÉRDÉSEK, amik mindig is piszkálták vagy piszkálják a kíváncsiságunkat. Megkérdezzem, ne kérdezzem? Mindent a méhekről! Amiket még nem tudtál, de még annál is több! Virágbéke kérdezz-felelek a méhekről: